Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koevermans wil seizoen bij PSV afmaken


22 november 2010 - Danny Koevermans wil het seizoen bij PSV afmaken. Er is veel interesse voor de aanvaller waaronder uit Zwitserland van Young Boys. De spits schikt zich echter in zijn rol als bankzitter bij PSV.

"Ik zou het leuk vinden om in mijn laatste jaar bij een topclub mijn tweede landstitel met PSV te behalen. En ik hoop daar nog mijn steentje aan bij te kunnen dragen", aldus Koevermans zondagavond in het NOS-programma Studio Voetbal. "Na dit seizoen ben ik transfervrij en liggen alle opties voor mij open. Dan wil ik gaan kijken waar ik wel kan spelen."

De 32-jarige aanvaller won met PSV eenmaal de titel. Eerder kwam de aanvaller uit voor Sparta Rotterdam en AZ. Er wordt gefluisterd dat Koevermans aan het einde van het seizoen de overstap zal maken naar Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!