Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten krijgt geen vervanger voor Afellay


22 november 2010 - Fred Rutten rekent als trainer van PSV niet op versterking in de winterstop. Ibrahim Afellay vertrekt zo goed als zeker uit Eindhoven om bij FC Barcelona te gaan spelen. Rutten zal het moeten doen met het aanwezige spelersmateriaal.

"Iedereen weet hoe de financiële situatie van de club is. We zullen het met deze groep moeten doen", zo stelde Rutten in De Telegraaf. Er zou veel interesse zijn uit het buitenland in Balazs Dzsudzsak. Technisch manager Marcel Brands stelt dat nog niemand zich heeft gemeld. "En behalve Afellay raken wij het liefst helemaal niemand kwijt"

Rutten baalt van het vertrek van Afellay. "Ibi heeft een individuele actie, waardoor je een man-meer-situatie kunt creëren. Dat soort spelers is dun gezaaid en zonder hem zullen we anders moeten spelen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!