Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rommedahl had bij Ajax willen blijven


22 november 2010 - Dennis Rommedahl was bereid fors in te leveren om bij Ajax te blijven. De Deense aanvaller zou uiteindelijk Ajax verlaten omdat hij slechts voor een seizoen kon verlengen. Nu speelt Rommedahl bij het Griekse Olympiakos. De aanvaller baalt van de huidige situatie in Amsterdam.

"Dat doet best pijn", aldus Rommedahl in gesprek met De Telegraaf. "Hoewel ik niet blij was met mijn vertrek, gun ik iedereen bij Ajax het allerbeste. Vooral de jongens waar ik elke dag mee heb gewerkt en die ik nog steeds veel spreek. De laatste twee wedstrijden waren niet echt best."

Zo erg is het ook weer niet zegt Rommedahl. "Voor het eerst sinds jaren heeft Ajax zich weer gekwalificeerd voor de Champions League en 'we' staan maar zes punten achter op PSV." De aanvaller snapt nog steeds niet waarom Ajax hem niet wilde behouden. "Ik wilde niet verhuizen, besefte dat Ajax in deze crisistijd moest bezuinigen en heb de trainer gezegd dat ik echt niet veel hoefde te verdienen. Voor evenveel geld als afgelopen seizoen had Ajax me nu drie jaar kunnen vastleggen, maar de directie wilde me zelfs geen twee jaar laten tekenen. Dat was jammer, omdat ik voor mijn gevoel van grote waarde was geweest en ook nu belangrijk had kunnen zijn."

"Mijn vrouw is Nederlandse en het liefst was ik in Nederland gebleven. Het is hier een andere cultuur en een nieuwe manier van voetballen. Maar het leven in Piraeus bevalt me goed. Na mijn carrière wil ik in Nederland wonen. Over twee, drie of vier jaar..."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!