Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vooronderzoek naar Luis Suarez


22 november 2010 - De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar het gedrag van Luis Suarez in het duel Ajax - PSV zaterdagavond. In de slotfase van het duel was op televisiebeelden te zien hoe de Uruguyaanse aanvaller PSV-middenvelder Otman Bakkal beet.

Scheidsrechter Bjorn Kuipers ontging het incident. Vlak daarvoor werd Rasmus Lindgren door de scheidsrechter met rood van het veld gestuurd wat volgde was een opstootje. Hier beet Suarez Bakkal boven het sleutelbeen van zijn linkerarm. Mocht Suarez schuldig worden bevonden dan wacht hem een zware schorsing. Bij een eerder vergrijp werd Sansoni (Vitesse) enkele seizoenen geleden voor vijf duels geschorst.

Vooruitlopend op een eventuele schorsing heeft Ajax de speler zelf voor twee competitieduels disciplinair geschorst. Wel mag Suarez zijn opwachting maken in het Champions League-duel morgen tegen Real Madrid.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!