Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Brom niet blij met Van den Bergh


23 november 2010 - Het huwelijk tussen Ricky van den Bergh en ADO Den Haag wil maar niet vlotten. Gisteren verliet de middenvelder vroegtijdig de training. De middenvelder wilde daarmee aaangeven dat hij zich niet kan vinden in de reserverol die hij momenteel heeft.

"Het was geen frontale botsing met de trainer, maar het was geen leuke ochtend", aldus de in Den Haag geboren middenvelder tegenover De Telegraaf. "Ik ben dertig jaar en ik wil perspectief hebben bij de club. Ik train me helemaal kapot en zeg eerlijk hoe ik over de dingen denk."

Trainer John van den Brom is niet blij met de uitlatingen van zijn middenvelder. "Ik accepteer niet dat spelers hun onvrede via de media uiten. Je komt rechtstreeks bij mij en als we er niet uitkomen, dan gaan we samen naar de clubleiding om de toekomst te bespreken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!