Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuw contract voor Erik Pieters


23 november 2010 - PSV ziet toekomst in Erik Pieters. De linksback van PSV en het Nederlands Elftal kan een nieuw en verbeterd contract in Eindhoven gaan tekenen.

\"Hij is bijna drie jaar geleden naar PSV gehaald tegen een veredeld jeugdcontract. Inmiddels heeft Erik zich ontwikkeld tot een vaste kracht en zelfs international", aldus technisch directeur Marcel Brands in het Eindhovens Dagblad. De verdediger heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2012.

Naast Pieters hebben ook Bakkal en Toivonen een contract tot de zomer van 2012. "In het geval van Toivonen is het simpel en kunnen wij een optie voor nóg een jaar lichten. Over Bakkal zijn we nog in gesprek." Komende zomer lopende contracten van Danny Koevermans en Jonathan Reis af. "Met Reis gaan we in gesprek. Maar we hebben geen haast. Pas in april hoeven we de driejarige optie in zijn contract te lichten. Daar gaan we rustig over praten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!