Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Real Madrid speelt met Ajax


23 november 2010 - Ajax was vanavond een figurant in de eigen Amsterdam ArenA. Real Madrid kwam op bezoek en was opnieuw een maat te groot voor de Amsterdammers. Het werd maar liefst 4-0 voor de ploeg van Jose Mourinho.

De openingsfase was fantastisch voor de neutrale voetbalfan. Het spel ging snel op en neer en beide teams probeerden te voetballen. Naar mate het duel vorderde werd Real Madrid de bovenliggende partij. Na 36 minuten spelen was er dan ook de terechte openingsgoal. Het was Karim Benzema die de score opende na een bekeken hakballetje van Ozil.

Op slag van rust werd het zelfs 0-2 voor Real Madrid. Een vrije trap van Cristiano Ronaldo werd door de Ajax-muur gesmoord. Het was vervolgens Arbeloa die schoot en El Hamdaoui schampte. De bal veranderde daarmee van richting en liet Maarten Stekelenburg voor de tweede keer van deze avond kansloos. Het was in Amsterdam ook de ruststand.

Na rust kwam Real Madrid nog twee keer tot scoren. Twintig minuten voor tijd was het Cristiano Ronaldo die zijn eerste van de avond maakte. Tien minuten later volgde zijn tweede door het benutten van een strafschop. Real Madrid kreeg deze na een overtreding van Emanuelson op Ozil. In de slotfase pakte Alonso en Ramos beide met twee keer geel een rode kaart om zo schoon aan de knock-out fase van de Champions League te kunnen beginnen.

Ajax is opnieuw kansloos gebleken in de Champions League. Een aantal spelers waaronder Anita en De Jong vielen door de mand. Emanuelson speelde een helft aardig maar was de tweede helft geen schim meer van de speler die hij normaal gesproken in de Eredivisie is. Ajax mag blijven hopen op Europese overwintering door dat Milan met 2-0 op bezoek bij Auxerre won. Ajax heeft 4 punten, Auxerre 3.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!