Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas focust zich op FC Twente


24 november 2010 - Douglas wil voorlopig niet nadenken over een eventuele interlandloopbaan voor Nederland. Er is niets meer gebeurd na zijn gesprek met bondscoach Bert van Marwijk over een naturalisatie tot Nederlander.

"Ik heb er met onze trainer over gesproken en die adviseerde me om me volledig op het voetbal te concentreren. Dat advies heb ik opgevolgd. Voorlopig doe ik er niets aan", aldus Douglas in gesprek met De Telegraaf. Douglas is bezig aan een moeizame periode en was een aantal malen ongelukkig in zijn duels.

Douglas leidde met een rode kaart een thuisnederlaag van FC Twente in tegen AZ. "Het was een domme fout van mij. Als ik geen rode kaart pak, zouden we die wedstrijd nooit hebben verloren. Ik probeer de wedstrijd tegen AZ snel te vergeten, want tegen Inter moet ik een topprestatie leveren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!