Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emanuelson: 'Tijd voor actie'


24 november 2010 - Urby Emanuelson baalde na afloop van de 4-0 verloren thuiswedstrijd tegen Real Madrid. Het zit Ajax dit seizoen niet mee. De linkspoot schaart zich nu zelfs achter de oproep om actie te ondernemen.

"We weten als groep dat we ontzettend goed kunnen voetballen, maar dat moet er nu wel weer eens uitkomen." Vervolgens richtte Emanuelson zich in De Teleegraaf al snel op het bestuur. "Het is tijd om actie te ondernemen om de rust te laten terugkeren."

"Ik hoorde de supporters in de slotfase wel om Johan Cruijff en Danny Blind roepen, hoor en lees veel, maar weet niet precies wat er allemaal speelt. Als er inderdaad verkeerde mensen zitten, moet je als club iets doen. Het is makkelijk om de trainer weg te sturen, maar dan houd je dezelfde problemen. Daar schiet je niks mee op. Het ligt ook niet aan hem. Ik heb in mijn periode bij Ajax 1 zes of zeven trainers meegemaakt. De volgende zal precies hetzelfde overkomen. We moeten nu één richting op en daar moet iedereen zich aan houden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!