Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arbitraal kwartet naar Schotland


24 november 2010 - De KNVB is bereid een arbitraal kwarter aan de Schotse voetbalbond (SFA) te leveren. Er is komend weekend een staking op handen van de Schotse scheidsrechters en daardoor kan er geen competitieprogramma worden afgewerkt.

"De SFA heeft een beroep op ons gedaan om in dat geval een arbitraal kwartet te leveren", aldus hoofd scheidsrechterszaken Dick van Egmond in De Telegraaf. "En daar zullen we gehoor aan geven."

De Schotse scheidsrechters zijn moe en 'gedesillusioneerd door aanvallen op hun integriteit door bepaalde clubs en personen'. Stewart Regan, algemeen directeur van de Schotse voetbalbond wil de wedstrijden op het hoogste niveau door laten gaan. "Dat is een verplichting naar onze competitie, supporters, clubs, sponsoren en mediapartners."

Van Egmond: "De bond en arbiters zijn nog volop in gesprek. Dat maakt het voor de KNVB wat lastiger om het te organiseren. Welke scheidsrechter eventueel zal afreizen, houden we dan ook nog even voor ons." Volgens De Telegraaf hebben de scheidsrechters Jan Wegereef, Ruud Bossen en Ben Haverkort dit weekend geen aanstelling in Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!