Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivoven wil seizoen bij PSV afmaken


24 november 2010 - Ola Toivonen sluit een vertrekt bij PSV in de winterstop uit. De Zweedse aanvaller weet echter nog niet of hij ook komend seizoen in Eindhoven te bewonderen is. Dat liet de aanvaller min of meer optekenen door een journalist van het Zweedse Aftonbladet.

Tovionen was in de Zweedse krant behoorlijk duidelijk: "Ik ben nog niet van plan om PSV te verlaten, omdat Afellay deze winter vertrekt. Ik weet dat er iedere wedstrijd scouts op de tribune zitten en daar nogal wat geruchten uit voortkomen, maar daar zal ik mee moeten leven. Ik weet nog niet of ik na dit seizoen bij PSV blijf. Het belangrijkste is dat ik aan spelen toekom bij een ploeg die voor de titel meedoet. Dit seizoen hoop ik in ieder geval kampioen te worden. Er heerst een goede harmonie in onze ploeg."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!