Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC - FC Utrecht eindigt gelijk


24 november 2010 - Roda JC en FC Utrecht deelden vanavond de punten in het Parkstad Limburg Stadion. De wedstrijd stond voor vandaag op het programma omdat het eerder was afgelast vanwege hevige regenval.

In de eerste helft leek Roda JC op weg naar drie punten. De thuisploeg was de bovenliggende partij en had ook een aantal goede mogelijkheden verkregen. Het was aan Michel Vorm te danken dat FC Utrecht lang op de been bleef. Na een half uur spelen had Vorm echter geen weerwoord op een mooie combinatie die werd afgerond door Vormer. Niet veel later ontsnapte Utrecht aan de 2-0 toen Maguire een Limburgse inzet van de lijn haalde.

Na rust kwam FC Utrecht beter uit de startblokken en kreeg het ook mogelijkheden. De grootste mogelijkheid kwam na 62 minuten spelen. Dries Mertens miste de toegekende strafschop maar in de rebound was het via Duplan wel raak. In het restant van het duel hadden beide teams kansen op hun tweede goal. Gescoord zou er echter niet meer worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!