Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bulykin hoopt bij ADO te blijven


25 november 2010 - Dimitry Bulykin hoopt ook komend seizoen voor ADO Den Haag te spelen. De Russische aanvaller maakte veel indruk als huurling. De bij Anderlecht onder contract staande aanvaller scoorde namens ADO Den Haag al negen keer in elf duels.

Anderlecht is op zoek naar een scorende aanvaller en had deze in de gelederen zo blijkt nu. "Maar trainer Ariël Jacobs geloofde niet in mij. Dat was zijn goed recht. Ik zie dit dan ook niet als een revanche, ik neem hem niks kwalijk." Een terugkeer naar Anderlecht sluit de aanvaller in het Nieuwsblad niet bij voorbaat uit. "Als ik een eerlijke kans zou krijgen, zou ik erover nadenken. Anderlecht speelt toch bijna altijd voor de titel en doet vaak mee aan de Champions League."

De voorkeur ligt echter bij een langer verblijf in de Residentie. "Alles bij elkaar zou ik toch het liefst hier blijven. Ik speel altijd en ik scoor vlot. Waarom dan veranderen? Iedereen speelt de bal in mijn richting. Ze hebben gewoon heel veel vertrouwen in me. En zeggen dat ik voorlopig maar aan 75 procent van mijn mogelijkheden zit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!