Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wint van ADO Den Haag


28 november 2010 - Opluchting bij Feyenoord. Voor het eerst sinds oktober werd er weer eens gewonnen. In de eigen Kuip werd met 2-1 afgerekend met ADO Den Haag. Bij rust stond ADO Den Haag nog met 1-0 voor.

ADO Den Haag liet niet haar vertrouwde spel van de afgelopen weken zien. Feyenoord werd regelmatig gevaarlijk. Zo had doelman Coutinho de hulp van de paal nodig bij een schot van Cabral en moest hij stompen op een inzet van Diego Biseswar. Ook ADO Den Haag had kansen. In de allerlaatste minuut van de eerste helft greep ADO de leiding. Na een fout van Ron Vlaar kon Boulykin de bal binnen tikken.

Vlak na rust kwam Feyenoord op gelijke hoogte. Een corner van Cabral werd door Radosavljevic in zijn eigen goal verwerkt. Feyenoord zette aan en ging op zoek naar de 2-1. Na goed doorgaan van El Ahmadi hoefde Castaignos de bal alleen nog maar binnen te tikken. Met nog een half uur te gaan had Feyenoord haar voorsprong te pakken.

ADO Den Haag ging na de 2-1 op zoek naar de gelijkmaker en nam daarvoor steeds meer risico's. In die fase vergat Feyenoord het duel definitief op slot te gooien. Aan de andere kant kwam ADO Den Haag niet echt gevaarlijk meer voor het doel van Rob van Dijk. Door de zege klimt Feyenoord naar de veertiende plaats van de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!