Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Janko: 'Ik was te zwaar'


29 november 2010 - Marc Janko kroonde zich dit weekend met twee doelpunten tegen NEC tot clubtopscorer van FC Twente. De Oostenrijkse aanvaller biechtte wel op dat hij eerder dit seizoen te zwaar was.

"Eerder dit seizoen was ik vier vijf kilo te zwaar", aldus Janko in gesprek met De Telegraaf. "De overgang naar het Nederlandse voedsel is een probleem voor me geweest. Ik ben een speler, die fysiek honderd procent in orde moet zijn om te presteren en voelde me te zwaar. Dat extra gewicht gaat ten koste van je scherpte."

"Sinds een tijd let ik scherp op mijn voeding en ik zit nu op mijn ideale gewicht. Hopelijk levert dat ook meer goals op", zo besloot Janko. In zestien Eredivisie-duels scoorde Janko acht keer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!