Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Barca - Real live en gratis op internet


29 november 2010 - Vanavond is het zo ver. Een van meest beleden duels in het mondiale voetbal staat op het programma: FC Barcelona - Real Madrid. De wedstrijd begint vanavond om 21.00 uur en is door jou live en gratis op internet te bekijken.

Lionel Messi versus Cristiano Ronaldo of de al jaren samenspelende ploeg van Pep Guardiola tegen het Galacticos II van Jose Mourinho. Het belooft vanavond een gigantisch spektakel te gaan worden. Camp Nou zal tot de nok zijn gevuld met Catalanen die niets anders willen dan winnen van de Madrileense vijand.

De wedstrijd is vanavond live en gratis te bekijken op de website van Unibet. Het enige wat je moet doen is je zelf aanmelden als nieuw lid. Hieraan zijn geen enkele verplichtingen aan verbonden. VoetbalPlus.nl wenst je veel plezier met het duel van vanavond.

Voor meer informatie: Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Wolfgang op 29 november 2010 om 21:40
Kan met de beste wil niets vinden noch zien, enige suggestie?

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!