Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oud-spelers Ajax melden zich


29 november 2010 - Er wordt steeds meer bekend over de koninklijke revolutie die een aantal oud-Ajax spelers hopen te bewerkstelligen. Vandaag zijn de namen bekend geworden. Verwacht werd al dat Theo van Duivenbode zou komen met Keje Molenaar, Edo Ophof, Dick Schoenaker, Barry Hulshoff, Peter Boeve, Piet Schrijvers, Ko Meijer en voormalig jeugdtrainer Dirk de Groot. Daar is ook Aron Winter bijgekomen.

Op 14 december aanstaande komen 8 van de 24 zetels van de ledenraad van Ajax vrij. Als het aan Johan Cruijff en Theo van Duivenbode ligt worden deze plaatsen ingevuld door oud-spelers van Ajax. Eerder werd al duidelijk dat Marc Overmars en Jan Mulder zich niet verkiesbaar zouden stellen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!