Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beenhakker bevestigt interesse Inter in Castaignos


29 november 2010 - Champions League-winnaar Internazionale heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Luc Castaignos. De Italiaanse topclub ziet een grote toekomst voor de achttienjarige aanvaller van de Rotterdammers.

Internazionale wil zich verjongen en Castaignos is een van de beoogde versterkingen. Overigens is het niet de bedoeling dat de aanvaller per direct de overstap maakt naar Milaan. Castaignos zou nog langer in Rotterdam mogen rijpen, wel wil Inter een eerste optie tot koop. Voor Feyenoord kan dat interessant zijn omdat het dan over Castaignos kan blijven beschikken en nu ook al een bedrag voor hem incasseert.

Leo Beenhakker bevestigde de interesse tegenover Voetbal International: 'Al is die nog niet zo stellig, hoor. Marco Branca, de technisch directeur van die club, heeft mij inderdaad gebeld. Of-ie kon komen praten. Nou, praten over voetbal kan altijd. Mijn deur staat open. We horen het allemaal wel. Vorige week heb ik nog met Luc en zijn zaakwaarnemers gesproken. De intentie was duidelijk: hij blijft het liefste nog bij Feyenoord en wij willen graag met hem verder.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!