Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Barcelona vernedert Real Madrid


29 november 2010 - FC Barcelona maakte vandaag indruk. In het eigen Camp Nou werd Real Madrid met maar liefst 5-0 van de mat geveegd. Het duel leek nog even te ontsporen na de nodige gele kaarten maar uiteindelijk haalde alleen Ramos (Real Madrid) het eindsignaal niet.

Al vroeg in het duel kwam FC Barcelona op voorsprong, het was Xavi die met iets wat geluk de bal voor zijn voeten kreeg en Casillas kansloos liet. Nog geen tien minuten later was ook de 2-0 een feit. Nu was het Luis Pedro die van dichtbij kon binnen tikken nadat een schot van David Villa nog door Casillas werd gekeerd.

FC Barcelona leek op weg naar een monsterscore tegen aartsrivaal Real Madrid. Juist op dat moment dat die gedachte er was kwam Real Madrid meer in de wedstrijd of kon worden gesteld dat Barcelona minder ging spelen dan de openingsfase. Grote kansen waren er niet meer en beide teams gingen rusten met een 2-0 voorsprong voor Barcelona.

Na rust vernederde FC Barcelona haar Madrileense rivaal. Real Madrid kwam totaal niet in het stuk voor en speelde slechts een figurantenrol. Binnen de kortste keren vielen de 3-0 en 4-0 achter elkaar. Twee keer was Lionel Messi de aangever en David Villa de doelpuntenmaker. Vervolgens dreigde het duel in de laatste twintig minuten te escaleren met de nodige overtredingen.

In de slotfase moest Ramos het veld alsnog met een rode kaart verlaten. Niet veel later werd het ook 5-0 door invaller Jeffren Suarez die kon scoren op aangeven van een andere invaller, Bojan Krcic. Door de winst is FC Barcelona weer koploper in de Spaanse Primera Division.

Dit wedstrijdverslag werd mede mogelijk gemaakt door www.voetbalreizen.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!