Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord heeft jonge aanvaller op proef


30 november 2010 - Feyenoord heeft opnieuw een buitenlandse aanvaller op proef. Het gaat om de negentienjarige aanvaller Sergey Khiznichenko. De spits speelt in Kazachstan voor Lokomotiv Astana.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd speelde de 1.86 meter lange aanvaller al tien interlands voor zijn land. De aanvaller traint op woensdag mee met Excelsior. De rest van de week zal Sergey Khiznichenko mee trainen met de selectie van Mario Been om te bekijken of hij een versterking kan zijn.

"Hij is onder de aandacht gebracht door een Nederlandse makelaar", zo zegt Mario Been in het Algemeen Dagblad. "We gaan rustig bekijken of hij een versterking voor Feyenoord kan zijn." Andreas Haddad is niet langer een optie. De Zweedse aanvaller voegt onvoldoende toe aan het huidige Feyenoord en krijgt geen contract aangeboden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!