Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek ontkent interesse AZ in Overtoom


30 november 2010 - Willie Overtoom is niet in beeld als eventuele versterking van AZ. Gertjan Verbeek was tegenover Voetbal International bijzonder duidelijk. VerbeekL "Dit is een broodje aap-verhaal. Complete onzin."

Verbeek: "Ik weet niet bij wie het bericht vandaan komt. Tegenwoordig willen zaakwaarnemers nog wel eens allerlei namen opwerpen om hun onderhandelingspositie te verbeteren. Misschien dat een andere club zich voor hem gemeld heeft, maar ik kan met de hart op mijn hart zeggen dat het AZ niet is."

Sterker nog AZ is ruim voorzien met Pontus Wernbloom en Erik Falkenburg in de selectie. "Falkenburg moet concurreren met Wernbloom, die het momenteel prima doet als offensieve middenvelder. Het zou raar zijn als we dan opeens een derde speler voor die positie aantrekken."

Verbeek weet ook waarom Overtoom het eerder niet redde bij AZ en later via de amateurs van Hollandia bij Heracles op dook. "Hij schakelde niet, was vooral bezig met hakballetjes en andere trucjes. Pas later is Willie een andere voetballer geworden. Hij is op dit moment de beste die Heracles heeft."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!