Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Joey Didulica opgenomen in ziekenhuis


1 december 2010 - Joey Didulica liep afgelopen week een nekhernia op. De blessure is gisteren verergerd en de keeper van AZ is hierdoor zelfs in het ziekenhuis opgenomen. Voor het uitduel tegen FC Sheriff moet AZ nu een beroep doen op de pas 17-jarige Hobie Verhulst als stand-in voor Sergio Romero.

"Hij heeft op een of andere manier een verkeerde beweging gemaakt toen hij uit bed stapte. We wilden het met rust laten genezen, je kunt zoiets namelijk niet zomaar een-twee-drie opereren. Het gaat soms gepaard met uitval en met heftige (hoofd)pijn. Hij kreeg morfinepleisters om te ontspannen, maar ze kregen het niet genoeg onder controle, waardoor ze hem naar het ziekenhuis hebben laten vervoeren. Daar ligt hij aan een infuus. Met zo'n blessure kun je helemaal niets, je bent hartstikke gehandicapt", zegt trainer Gertjan Verbeek in De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!