Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stijn Schaars praat met Panathinaikos


3 december 2010 - Er lonkt een buitenlands avontuur voor Stijn Schaars. De middenvelder kan een overstap maken naar de Griekse topclub Panathinaikos. Een eerste contact tussen de partijen is er al geweest.

Het management van Schaars sprak volgens het Algemeen Dagblad op Schiphol al met Costas Antoniou, technisch directeur van Panathinaikos. Ondanks een contract tot de zomer van 2012 is AZ bereid mee te werken aan een transfer van de trouwe aanvoerder. AZ denkt aan een transfersom van 2 miljoen euro wat geen enkel probleem zou moeten zijn voor de Griekse topclub.

Bij Panathinaikos hoopt men naast Schaars ook Theo Janssen te contracteren. De interesse in Schaars is op dit moment concreter. Daarnaast is het de vraag of Janssen iets voelt voor een Grieks avontuur. Janssen hoopt meer op een club uit de Bundesliga. Het VFL Wolfsburg van Steve McClaren zou interesse hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!