Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Zwolle test Zijler en Martina


3 december 2010 - FC Zwolle hoopt zich te kunnen versterken met een buitenspeler. Afgelopen week was Sergio Zijler op proef. Volgende week volgt Javier Martina (foto). Beide spelers zijn op dit moment clubloos.

Zijler was de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde bij Willem II. Toch vertrok Zijler afgelopen zomer zonder contract uit Tilburg. De 23-jarige aanvaller was bij een drietal clubs op proef in Polen maar kon daar geen contract verdienen. Mogelijk dat de voormalig speler van FC Twente nu aan de slag kan bij de koploper van de Jupiler League, FC Zwolle.

Javier Martina is eveneens 23 jaar en stond de afgelopen seizoenen onder contract bij Ajax. In Amsterdam kwam de speler nauwelijks aan voetballen toe. De teller stopte afgelopen zomer bij twee invalbeurten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!