Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vijf duels in Jupiler League afgelast


3 december 2010 - Een groot aantal duels in de Jupiler League kan vandaag vanwege de winterse omstandigheden niet door gaan. Het gaat daarbij onder meer om het duel tussen FC Den Bosch en FC Zwolle.

Het veld van het stadion van FC Den Bosch, De Vliert, is onbespeelbaar geworden door het weer van de afgelopen dagen. De voetbalbond heeft na een inspectie besloten het duel niet te laten door gaan. Dat geldt ook voor FC Emmen - FC Dordrecht waar scheidsrechter Ben Haverkost het veld afkeurde.

Later ging er ook een streep door de duels Fortuna Sittard - Almere City FC, Go Ahead Eagles - Telstar en FC Volendam - FC Eindhoven. Het is op dit moment nog onbekend wanneer de duels worden ingehaald.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!