Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lazio Roma - Inter live en gratis op internet


3 december 2010 - Ook vanavond is er een buitenlands topduel live en gratis te bekijken op internet. Het gaat om de verrassing van de Serie A, Lazio Roma, tegen Champions League-winnaar Inter Milan. Er wordt vanavond om 20.45 uur in Rome afgetrapt.

De wedstrijd is live en gratis te bekijken via de website van Unibet. Lazio Roma is de verrassende nummer twee van de Serie A en heeft slechts drie punten achterstand op koploper AC Milan. Het Internazionale van Wesley Sneijder is terug te vinden op een vijfde plaats met maar liefst zeven punten achterstand op de eeuwige rivaal. Winst vanavond in Rome is dan ook noodzakelijk voor trainer Rafa Benitez.

Unibet heeft een breed scala aan uitzendrechten van buitenlandse competities. Afgelopen maandag zond de bookmaker nog FC Barcelona - Real Madrid uit. Vandaag volgt dus de Italiaanse topper tussen Lazio Roma en Inter. Het enige wat je moet doen is je aanmelden op de website van Unibet. Een weddenschap plaatsen is niet verplicht om naar de wedstrijd te kijken maar dat maakt het wel spannender!

Voor meer informatie: Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!