Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kom ook naar de Dirk Kuyt fanclubdag!


19 juni 2003 - De Dirk Kuyt Fanclub organiseert dit jaar weer een Fanclubdag. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 21 juni, in de Promenade van het Stadion Galgenwaard in Utrecht. De Fanclubdag zal ongeveer beginnen om 10.00 uur en zal rond een uur of 17.00 uur eindigen. De entreekosten zijn voor niet-leden 1 euro,- en de Fanclubleden hebben op vertoon van hun ledenpas gratis entree. Bij de entree zal men een gratis nieuwsbrief ontvangen van de Fanclub, en quizen waar prijzen mee te winnen zijn.

Op deze dag zullen verschillende activiteiten plaatsvinden. Natuurlijk zal onze eregast Dirk ook van de partij zijn. Daarnaast wordt er een heus voetbaltoernooi georganiseerd. Men kan zich hiervoor opgeven door te mailen naar: [email protected], je kunt hem ook bereiken via het nummer: 06-11405145. Want misschien ga jij wel met die grote beker naar huis.

Er wordt een spellenrace, een quiz, een loterij, enz. georganiseerd, en daar vallen grote prijzen mee te winnen.. Je kunt spullen kopen uit de Fanshop van Dirk Kuyt, zoals een wekker, T-shirt, een wandtegeltje en nog veel meer. Ook zal er een fotogalerij zijn van Dirk Kuyt zijn verleden en heden. Men kan met Dirk Kuyt op de foto en ga zo maar door. Men kan nog vragen stellen aan Dirk Kuyt deze zullen live te horen zijn bij Radio M. Er zal een veiling zijn waaronder spullen van Dirk en Jean-Paul de Jong geveild worden.

Er zal ook een frietkraam staan voor de hongerige mensen. En ook het drinken staat gereed. Kom kijken, en neem zoveel mogelijk mensen mee, want misschien ben jij wel degene die het laatste Utrecht shirt van Dirk mee naar huis neemt.

Kijk voor de laatste ontwikkeling op www.dirkkuyt.nl. Als je nog mee zou willen helpen op de Fanclubdag zelf mail dan naar: [email protected] of bel naar: 06-12835097. Ook kun je hierna toe bellen of mailen voor verdere vragen.

We hopen je aanstaande zaterdag graag te zien,

Groetjes Dirk Kuyt Fanclub


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!