Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oefenduel tussen Oranje en Bayern


4 december 2010 - Er lijkt een einde te komen aan het conflict tussen Bayern Munchen en de KNVB, zo schrijft De Telegraaf. Volgens de krant zou er een onderlinge oefenwedstrijd worden geregeld waarbij de recettes door beide partijen worden gedeeld.

Arjen Robben raakte in de voorbereiding op het WK geblesseerd aan zijn hamstring. De aanvaller van Bayern werd klaar gestoomd en kon boven wonder deelnemen aan het WK in Zuid Afrika waar hij de complete finale van 120 minuten vol maakte. Na terugkeer in München in augustus werd een zware hamstringblessure geconstateerd. Het was de aanleiding van een hooglopend conflict tussen KNVB en Bayern waarbij de Duitse topclub een hoge schadevergoeding eiste.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!