Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Late goal Wuytens bezorgt Utrecht punten


5 december 2010 - Opnieuw leverde SC Heerenveen een prima wedstrijd af maar bleef men met lege handen. Vandaag leken de Friezen in de Galgenwaard af te stevenen op een 1-1 gelijkspel maar in de slotfase ging het alsnog mis.

In de eerste helft was SC Heerenveen de bovenliggende partij. Het verkreeg ook voldoende mogelijkheden maar had de hulp nodig van scheidsrechter Van Sichem om tot scoren te komen. De scheidsrechter kende namelijk een strafschop toe aan SC Heerenveen voor een overtreding van buiten de zestien meter. Iets wat Utrecht donderdag ook al gebeurde tegen Napoli. De toegekende strafschop was kaasje voor Roy Beerens die de bal dan ook binnenschoot.

FC Utrecht herpakte zich en zou via Dries Mertens op gelijke hoogte komen. De kleine Belg scoorde op fraaie wijze. De nodige irritaties op het veld en op de tribunes zorgden voor een verharding van het duel. Nesu ontsnapte tot twee keer toe aan rood vanwege doldwaze tackles. Een compliment voor Du Chatinier om de Roemeense linksback na rust niet meer te laten terugkeren. Scheidsrechter Van Sichem had Nesu juist met rood van het veld moeten sturen.

In de tweede helft kregen beide teams mogelijkheden op meer. Het zou uit eindelijk FC Utrecht zijn dat nog tot scoren kwam. In de eerste minuut van de blessuretijd dook Wuytens op bij de eerste paal en tikte de bal binnen. Zo hield FC Utrecht de drie punten in de eigen Galgenwaard en had SC Heerenveen gelet op het vertoonde spel meer verdiend.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!