Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wint met 2-0 in Den Haag


5 december 2010 - ADO Den Haag en AZ maakten er vanmiddag een bijzonder boeiend duel van. AZ ging met drie punten terug naar Alkmaar en komt daarmee in punten gelijk met nummer vier Ajax.

Het was een bijzonder levendig duel en dat maakte veel goed. De eerste grote mogelijkheid kwam op naam van Toornstra die doorliep op een door gekopte bal van Bulykin. De jonge middenvelder zag zijn schot echter eindigen op de lat. Aan de andere kant was er nog een grote mogelijkheid. Na een overtreding van Bosschaart op Martens kreeg AZ een strafschop welke door Elm werd binnen geschoten.

AZ had haar voorsprong en zou vlak na rust opnieuw tot socren komen. Na goed doorgaan van ondere andere Graziano Pelle kwam de bal voor de voeten van Maarten Martens. De Belg hield het overzicht en schoot de bal in de verre hoek binnen. Martens, die in de eerste helft een forse charge kreeg van Van den Bergh, was later ook nog dichtbij de 3-0, nu eindigde zijn inzet echter op de paal. Het duel in Den Haag zou eindigen in 0-2.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!