Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vlaar niet te spreken over teamgenoten


5 december 2010 - Ron Vlaar was totaal niet te spreken over de instelling van een aantal van zijn teamgenoten in het duel met Willem II zondagmidddag. Feyenoord verspeelde in de slotfase een bijna zekere zege op Willem II.

"Op het gebied van instelling, mentaliteit en professionaliteit moeten we nog heel veel stappen maken," aldus de centrale verdediger in gesprek met het ANP. "Hoe ben je bezig met je vak? Je moet elke dag beter willen worden in het betaalde voetbal. Maar we hebben nog steeds moeite om ons in het veld aan de afspraken te houden. We geven na rust wel twintig vrije trappen weg rond onze eigen zestien, terwijl we dat juist wilden voorkomen. Daardoor blijf je de problemen over jezelf afroepen."

Vlaar: "Als we wat willen bij Feyenoord, moeten we als ploeg meer pijn kunnen lijden dan nu het geval is. Daar gaat het om in de topsport. Ik bedoel dit niet negatief. Maar het is wel de huidige realiteit bij Feyenoord met deze jonge selectie. Hopelijk valt het kwartje een keer."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!