Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Daley Blind wil Ajax nog altijd verlaten


8 december 2010 - Daley Blind wil ondanks het opstappen van Martin Jol nog altijd vertrekken bij Ajax. De middenvelder geeft de voorkeur aan een verhuur of een overgang waarbij Ajax hem voor een vastgesteld bedrag kan terugkopen.

FC Groningen heeft nog altijd interesse in de zoon van assistent-trainer Danny Blind. Dat is zeker niet de enige club die interesse heeft. Ook SC Heerenveen volgt de speler nauwlettend en ook AZ zal zich melden als Stijn Schaars in januari de overstap kan maken naar het Griekse Panathinaikos. Wel moet worden afgevraagd of al deze clubs willen meewerken aan de eisen van Ajax.

Uit onverwachte hoek is er ook interesse losgekomen uit Enschede. FC Twente ziet wel iets in Blind. Het blijft echter de vraag of Ajax wel wil meewerken aan een overgang naar de rivaal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!