Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brama denkt dat er meer in had gezeten


8 december 2010 - Wout Brama keek na het 3-3 gelijke spel tegen Tottenham Hotspur met een goed gevoel terug op de groepsfase van de Champions League. Toch moet de middenvelder ook erkennen dat er meer in had gezeten.

"We hebben aangetoond dat we erbij horen en het niveau aankunnen", aldus de middenvelder tegenover het ANP. "Maar willen we in de toekomst meer succes hebben, moeten we meer een smeerlap worden."

Zo zag Brama hoe teams als Tottenham en Inter een wedstrijd binnenhaalden. ",Wij probeerden te vaak een wedstrijd 'voetballend' af te maken. Dan kunnen wij een voorbeeld nemen aan Inter dat een wedstrijd dood maakt op het moment dat het nodig is. We hebben te veel cadeautjes weggeven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!