Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van den Bergh per direct weg bij ADO'


8 december 2010 - Voor Ricky van den Bergh ging een droom in vervulling toen hij kon tekenen bij zijn favoriete club ADO Den Haag. Helaas kon de middenvelder nooit voor langere tijd zijn stempel drukken op 'zijn' ADO en dat botste nog al eens met de trainers die ADO Den Haag had. Laatst botste Van den Bergh nog op de training met John van den Brom.

Nu komt RTV West met het nieuws dat het contract tussen ADO Den Haag en Ricky van den Bergh in onderling overleg is ontbonden. De middenvelder had nog een contract tot het einde van het seizoen in Den Haag. Volgens RTV West was afgelopen weekend voor beide partijen de welbekende druppel. Van den Bergh werd door zijn eigen aanhang negatief toegezongen in het duel met AZ waarop hij zich liet wisselen. Het zouden zijn laatste minuten in het shirt van zijn geliefde club zijn.

Volgens de laatste berichten zou zijn oude club Sparta Rotterdam maar al te graag met Van den Bergh in zee willen gaan. Het is de vraag of de middenvelder een avontuur in de Jupiler League ziet zitten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!