Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax op zoek naar ervaren assistent


8 december 2010 - Ajax is op zoek naar een ervaren assistent-trainer. De kandidaat moet niet de ambitie meer hebben om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Foppe de Haan en Hennie Spijkerman passen in de profielschets om De Boer te assisteren.

Momenteel zijn zowel De Haan als Spijkerman werkzaam bij Ajax Cape Town, respectievelijk als hoofdtrainer en technisch directeur. Een andere mogelijke kandidaat is Tonny Bruins Slot. Deze was eerder assistent van Johan Cruijff en werkte later als assistent van Ronald Koeman bij Ajax, Benfica en PSV. In het geruchtencircuit komt verder nog de naam van Johan Neeskens naar voren.

Frank de Boer neemt zeker tot de winterstop waar bij Ajax. De verwachting is dat De Boer vervolgens definitief wordt aangesteld als trainer van de Amsterdammers. De Boer zal dan worden vergezeld door een ervaren assistent. De huidige assistent, Danny Blind, zal doorschuiven naar een rol van technisch manager.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!