Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente en Ajax geplaatst bij Europa League


9 december 2010 - Zowel Ajax als FC Twente behoren bij de loting van de Europa League tot de geplaatste clubs, dat meldt de NOS. Beide clubs behoren tot de vier beste nummers drie van de groepsfase van de Champions League.

Naast Ajax en FC Twente behoren ook SC Braga en Spartak Moskou tot de beste nummers drie. Dat is voor deze clubs een voordeel omdat men in de eerste knockout fase van de Europa League niet de groepswinnaars avn de Europa League kunnen loten.

Rubn Kazan, FC Basel, Glasgow Rangers en Benfica de slechtste nummers drie van de Champions League kunnen zich zodoende opmaken voor een zware loting. Onder andere PSV en Manchester City zijn in de groepsfase groepswinnaar geworden. De loting voor de achtste finales van de Europa League vindt plaats op vrijdag 17 december.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!