Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruiz sluit transfer zeker niet uit


10 december 2010 - Bryan Ruiz sluit een transfer in de winterstop zeker niet uit. De Costa Ricaanse aanvaller, momenteel herstellende van een knieblessure, zal een mooie aanbieding uit het buitenland zeker niet bij voorbaat afwijzen.

"Normaal gesproken blijf ik tot de zomer in Enschede", aldus Ruiz in gesprek met NuSport. "Dan kijken we verder. Komt er in de winterstop een goede aanbieding, dat zal ik daar goed over nadenken. Het zou stom zijn als ik een mooie club afsla. Het is helemaal geen straf om hier mijn hele loopbaan te spelen. Maar iedereen wil het maximale uit zijn carrière halen. Ik ook."

Ruiz denkt een stap te kunnen maken. "Ik ben er van overtuigd. Maar we zullen het niet weten zolang een grote club me geen kans geeft. Toen ik naar Nederland kwam, was mijn doel om binnen twee jaar over te stappen naar Spanje of Engeland. Nu zit ik pas anderhalf jaar bij Twente. Maar ik ben niet de jongste, ben al 25. Dat is een mooie leeftijd om een sprong te maken."

",Als Braziliaan of Argentijn had ik misschien allang bij een grote club gezeten. Maar als Costa Ricaan moet je je meer bewijzen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!