Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht bekert verder na zege op Volendam


22 december 2010 - FC Utrecht heeft zich vanavond ten koste van FC Volendam geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB Beker. Het treffen in de Galgenwaard eindigde in een 1-0 overwinning voor de Domstedelingen.

Ongeveer 10.000 toeschouwers zagen een FC Utrecht dat duidelijk worstelde met FC Volendam. Het enige doelpunt kwam op naam van Barry Maguire. De middenvelder benutte twee minuten voor tijd een strafschop. De strafschop werd gegeven na een vermeende overtreding op Dries Mertens. Het leek echter meer op een duikelpartij van de kleine Belg.

Iets daarvoor claimde FC Volendam tevergeefs een strafschop. Het was overduidelijk dat Gianluca Nijholt een overtreding begin op Melvin Platje. Scheidsrechter Bas Nijhuis dacht daar echter anders over.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!