Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint opnieuw van Roda JC


22 december 2010 - PSV heeft Roda JC ook in de tweede ontmoeting binnen een week verslagen. De ploeg van Fred Rutten ontmoette Roda JC in tegenstelling tot afgelopen zondag nu in het kader van het bekertoernooi en was de wedstrijd niet in Eindhoven maar in Kerkrade.

PSV won ook vandaag het duel met Roda JC. In het Parkstad Limburg Stadion begon PSV verrassend zonder Ibrahim Afellay die eerder op de dag had aangegeven zich niet meer te kunnen motiveren om te spelen voor PSV. Orlando Engelaar maakte zijn rentree in de basiself.

Ondanks een goede opening van Roda JC was het PSV dat op voorsprong kwam door een goal van Ola Toivonen. De mooiste goal kwam echter op naam van Ruud Vormer die Roda JC op fraaie wijze naar de 1-1 schoot. Een opsteker voor Roda JC dat door de goal nu ging rusten met een gelijke stand.

Na rust kwam PSV goed uit de startblokken en viel al snel de 1-2 via Marcus Berg. Enkele minuten later was er opnieuw een tegenvaller voor Roda JC. Kah kreeg zijn tweede gele kaart en moest dus het veld verlaten. PSV ging op zoek naar de 1-3 en had via Berg daar ook kansen toe. Het was Dzsudzsak die uiteindelijk de 1-3 maakte en edaarmee de eindstand op het scorebord zette.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!