Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alje Schut langer bij FC Utrecht


22 december 2010 - Een opsteker voor FC Utrecht. De Domstedelingen zijn er in geslaagd de aflopende contracten van de verdedigers Alje Schut en Mark van der Maarel te verlengen.

Alje Schut speelt al sinds 1999 in het eerste elftal van FC Utrecht. De 29-jarige verdediger heeft zijn contract bij FC Utrecht met twee seizoenen verlengd. Dat geldt ook voor de 21-jarige Van der Maarel die bezig is aan zijn tweede jaar in het eerste elftal. FC Utrecht heeft bij Van der Maarel een optie voor nog eens twee jaar.

Eerder maakte FC Utrecht al bekend het aflopende contract met Tim Cornelisse niet te verlengen om de salariskosten te kunnen terugdringen. Michel Silberbauer kwam zelf niet tot overeenstemming met FC Utrecht en lijkt in de komende transferperiode uit de Domstad te vertrekken. Als vervanger is Kevin Strootman (Sparta) al aangetrokken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!