Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem Janssen bevestigt transfer naar Twente


23 december 2010 - Willem Janssen heeft dan eindelijk bevestigd dat hij het met FC Twente eens is geworden over een vierjarig contract. De middenvelder van Roda JC maakt in de zomer transfervrij de overstap naar Enschede. FC Twente waagt nog een poging hem in januari al te contracteren.

Afgelopen zomer had FC Twente al interesse in Janssen. Een transfer ketste af op de hoge vraagprijs die Roda JC had. Nu maakt Janssen alsnog de overstap naar Enschede. FC Twente en Roda JC zijn in gesprek over een transfer in de winterstop. Op die manier inccasseert Roda JC nog een kleine transfersom.

"Ik heb een contract voor vier jaar getekend bij FC Twente. Ik richt me nu volledig op Roda JC, maar de clubs zijn met elkaar aan het praten over een mogelijke overstap tijdens de winterstop", aldus Janssen tegenover Eredivisie Live.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!