Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenlandse clubs bekijken Matavz


29 december 2010 - FC Groningen vreest dat Tim Matavz de volgende aanvaller in Groningse dienst is die naar een grotere club verkast. Na Luis Suarez en Marcus Berg lijkt het slechts een kwestie van tijd dat de Sloveense aanvaller elders aan de bak gaat.

Matavz scoorde dit seizoen al tien keer en dat is een groot aantal clubs opgevallen. "Elke week komen buitenlandse clubs scouten in de Euroborg", zegt Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, in Voetbal International. "Als hij zich zo blijft doorontwikkelen, komt er zeker een grote club", weet ook coach Pieter Huistra. "Maar ik hoop niet dat dat deze winter al gebeurt want Tim is een belangrijk stukje in onze puzzel."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!