Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Guzman heeft medelijden met Feyenoord


30 december 2010 - De huidige situatie bij Feyenoord gaat Jonathan De Guzman aan het hart. De 23-jarige middenvelder is inmiddels weer opgebloeid bij Mallorca in de Primera Division maar volgt Feyenoord nog op de voet.

"Als ik Feyenoord zie voetballen, krijg ik medelijden. Echt medelijden", aldus de geboren Canadees in gesprek met Voetbal International. "Het ontbreekt aan ervaring, aan details. Ze vergeten te scoren en krijgen te gemakkelijk goals tegen. Overigens vind ik niet dat je die jonge jongens heel veel kunt verwijten. Ze zijn gemiddeld twintig jaar. Alleen dankzij keeper Rob van Dijk wordt dat nog wat omhooggetrokken."

De Guzman is door zijn weigering om zijn aflopende contract te verlengen lang niet meer zo populair in Rotterdam. "Veel mensen verwijten me dat ik gratis de deur ben uitgelopen. Ik snap die gedachte. Feyenoord is altijd goed voor me geweest, de club heeft mijn opleiding betaald en ik ben twee jaar geblesseerd geweest. Allemaal waar."

"Feyenoord had me in 2008 toch kunnen verkopen aan Manchester City? Ik heb ze die mislukte transfer nooit verweten, dus vind ik dat ze mij niet mogen verwijten dat ik voor niks naar Mallorca ben gegaan. Ik voel me nog steeds welkom bij Feyenoord. Feyenoord is en blijft de club waaraan ik veel te danken heb. Mijn club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!