Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenlandse interesse in Luis Suarez


31 december 2010 - Luis Suarez staat nadrukkelijk in de belangstelling van Arsenal althans als we een aantal Engelse tabloids moeten geloven. De club van manager Arsene Wenger wil in januari al zaken doen.

Arsenal wil haar selectie in januari graag versterken met een extra aanvaller en Suarez lijkt hiervoor de aangewezen kandidaat. Arsenal zou voor de punt van de aanvaller na januari ook willen beschikken over de huidige aanvallers Robin van Persie, Nicklas Bendtner en Marouane Chamakh.

Bij de komst van een extra aanvaller mag Carlos Vela mag uit Londen vertrekken. Volgens Engelse media is Arsenal bereid 24 miljoen euro voor Suarez neer te tellen. Ook Fulham en Real Madrid hebben interesse. Real Madrid moet Higuin tot medio maart missen en zouden 21 miljoen euro over hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!