Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aron Winter aan de slag bij Toronto FC


3 januari 2011 - Aron Winter gaat aan de slag als trainer. Winter was al eerder werkzaam binnen de jeugdopleiding van Ajax maar komt nu op eigen benen te staan bij Toronto FC. Bij de Canadese club die uitkomt in de Amerikaanse MLS zal Winter technisch directeur en coach worden.

"Ik ben vorige week twee dagen bij de club langs geweest en hield daar direct een goed gevoel aan over", aldus de 43-jarige Winter in gesprek met De Telegraaf. "Zij ook want ik was nog niet terug of ik werd al teruggebeld. Van de drie kandidaten maakte ik de beste indruk. Rond de jaarwisseling is alles rondgekomen."

Toronto FC was op zoek naar een trainer die bekend is met het Ajax-systeem. "Dan zijn ze bij mij aan het goede adres", aldus Winter. Als assistent neemt Winter Bob de Klerk mee. De Klerk werkte eerder als assistent van Frank de Boer bij de A1 van Ajax en was hij trainer van Ajax amateurs. Bekendste speler bij Toronto is zonder twijfel Julian de Guzman. De oudere broer van Jonathan de Guzman speelde eerder jarenlang in Spanje bij Deportivo la Coruna.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!