Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Davy Propper mag wel bij Vitesse blijven


3 januari 2011 - Vitesse is met Davy Propper in vergevorderde onderhandeling over het openbreken van zijn contract, zo meldt Omroep Gelderland. Volgens een woordvoerster van de Arnhemse club mag hij blijven. Eerder kwam Omroep Gelderland nog met de melding dat de middenvelder evenals Wiljan Pluim mocht vertrekken.

Lasse Nilsson, Civard Sprockel en Jeroen Drost kunnen deze transferperiode sowieso op zoek naar een nieuwe club. Vitesse nam al afscheid van Nacer Barazite en Lareya Kingston. Volgens Omroep Gelderland werkt Vitesse achter de schermen al aan transfers. In allerlei landen is het Vitesse van Merab Jordania bezig om nieuwe spelers te polsen.

Aan de andere kant vertrekken er dus ook spelers. Nilsson verkast mogelijk naar het Zweedse Elfsborg. Drost gaat op 8 januari op proef bij het Engelse Watford.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!