Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank de Boer blijft trainer Ajax


3 januari 2011 - Het nieuws werd al verwacht en de aanstelling is nu ook definitief. Frank de Boer blijft aan als trainer van Ajax. Vandaag zette hij zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2014.

De Boer speelde ruim elf seizoenen in het eerste elftal van Ajax wat een indrukwekkend lijstje opleverde met onder meer 400 officiële wedstrijden, kampioenschappen, de Europa Cup 1 en de wereldbeker voor clubteams. Later kwam De Boer nog uit voor FC Barcelona, Glasgow Rangers, Galatasaray en Al-Rayyan. Maar liefst 112 keer droeg De Boer het shirt van het Nederlands Elftal.

Na het opstappen van Martin Jol werd De Boer aangesteld als interim-trainer van Ajax. Met een echte Ajax-stijl als voetbal maakte De Boer direct indruk. Het leverde zoals verwacht een definitieve aanstelling op. Hennie Spijkerman wordt per direct aan de technische staf van Ajax toegevoegd. De zestigjarige Spijkerman gaat samen met Danny Blind de nieuwe trainer assisteren. Spijkerman was technisch directeur van Ajax Cape Town.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!