Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior heeft nieuwe hoofdsponsor


7 mei 2004 - Excelsior heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Zorgverzekeraar DSW zal Stad Rotterdam Verzekeringen volgen, die aan het einde van het seizoen afscheid neemt van Excelsior. DSW en Stad Rotterdam hebben nauwe banden met elkaar. Stad Rotterdam Verzekeringen gaat op korte termijn op in de verzekeringstak van Fortis, zoals ook AMEV dat zal doen, hierdoor moest Excelsior op zoek naar een nieuwe sponsor.

DSW is marktleider in de regio Delfland Schieland en Westland. Tevens is de verzekeraar actief in de regio's Den Haag en Rotterdam. In totaal hebben ongeveer 350.000 mensen zich verzekerd bij DSW. De zorgverzekeraar heeft met Excelsior een driejarige verbintenis afgesloten met de optie voor een vierde jaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!