Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC verlengt contracten Niño en Cas niet


7 mei 2004 - De aflopende contracten van Juan Pablo Castellano Niño en Marcel Cas zullen niet worden verlengd door RBC Roosendaal, dat meldt de club op zijn website. De club verwacht zich op de posities van de twee te kunnen versterken met betere spelers. RBC neemt nu afscheid van een viertal spelers. Naast Cas en Niño vertrekken ook Tininho (NEC) en Thompson (onbekend). Aerts, Ikedia en Oliseh zijn nog twijfelgevallen.


Marcel Cas keerde in januari terug naar RBC Roosendaal. De multifunctionele speler vertrok in de zomer van 2001 naar Engeland en voetbalde voor Notts County, Sheffield United en Grimsby Town. Wanhopen hoeft Cas niet. Robert Maaskant liet eerder al weten de speler ook bij Willem II graag onder zijn hoede te willen hebben. Ook FC Den Bosch zou interesse in de middenvelder hebben.

Pablo Niño kwam in de voorbereiding van het huidige seizoen op huurbasis over van Betis Sevilla. De Spaanse club verlengde zijn contract met één jaar, zodat RBC hem eventueel na dit seizoen niet transfervrij zou over kunnen nemen. De kans bestaat dus dat de linksbuiten terug keert naar zijn vaderland. (http://www.rbcroosendaal.nl/)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!