Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emanuelson kiest voor AC Milan


22 januari 2011 - Ajax raakt Urby Emanuelson kwijt aan AC Milan. De 24-jarige linkspoot lijkt deze transferperiode Ajax al te verruilen voor AC Milan. In Milaan lag aanvankelijk een contract voor drie seizoenen dat deze zomer zou starten. Beide partijen praten nu over een directe overgang.

"Het liefst wilde ik het seizoen afmaken bij Ajax en kampioen worden, maar zo'n kans kan ik natuurlijk niet laten lopen", straalde de Ajacied tegenover een verslaggever van De Telegraaf. Emanuelson maakte in 2005 al zijn debuut voor Ajax. In tegenstelling tot generatiegenoten bleef hij Ajax lange tijd trouw. Nu lonkt er een nieuw avontuur bij de top in de Serie A.

Het is niet de eerste keer dat AC Milan profiteert van een aflopend contract bij een speler van Ajax. In de jaren negentig vertrokken Edgar Davids, Michael Reiziger, Patrick Kluivert en Winston Bogarde al transfervrij naar Milaan. Nu lijkt Ajax nog een kleine transfersom te krijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!